Valuuttamuuntimen aktiivinen kirjanmerkki

Lisättyäsi RatesFX valuuttamuuntimen aktiivisen kirjanmerkin (bookmarklet, favlet) selaimesi kirjanmerkkeihin tai suosikeihin, voit helposti muuntaa www-sivuilla olevia hintoja avaamatta ensin valuuttamuunninta ja täyttämättä sen kenttiä. Merkitse vain hiirellä mikä tahansa hinta millä tahansa www-sivulla ja napsauta.

Valuuttamuuntimen aktiivinen kirjanmerkki

Aktiivisen kirjanmerkin käyttäminen ei edellytä ohjelmien asentamista tietokoneellesi eikä se vaikuta mahdollisesti käyttämiesi selaimen työkalupalkkien toimintaan. Aktiivinen kirjanmerkki toimii ainakin Firefox, Mozilla, Netscape, Internet Explorer ja Opera (9.0 tai uudempi) -selaimilla, joissa JavaScript on käytössä.

Tämän toiminnon käyttöönotto on helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää alla oleva lomake, napsauttaa "Luo aktiivinen kirjanmerkki" -painiketta ja lisätä seuraavalle sivulle ilmestyvä linkki selaimesi kirjanmerkkeihin/suosikeihin.

Mihin valuuttaan (kotivaluuttasi).
Mistä valuutasta (ulkomaan valuutta). Jätä muuttamatta, jos et tiedä varmaksi mitä valuuttoja tulet tarvitsemaan. Myöhemmin voit myös lisätä uusia aktiivisia kirjanmerkkejä, joissa on eri valuuttapareja.