Valuuttakurssit keskiviikkona, joulukuun 13. 2017, 23:30 Suomen aikaa (2017-12-13 21:30 UTC)

Mistä valuutasta Toiminnot Mihin valuuttaan
Määrä Valuuttakurssi Tulos
Mistä valuutasta
Mihin valuuttaan
Määrä
Tulos
Valuuttakurssi
Alaviitteet: ¹ Valuutta on korvattu Eurolla. ² Valuuttakurssi edeltävältä seitsemältä päivältä.
Mainos
Välittäjä (vaaluutat, Bitcoin, indeksit, hyödykkeet)
Markets.com Avaa tili
ForexMart Avaa tili
Valuutta- ja CDF-kaupankäyntiin liityy merkittävä pääoman menetyksen riski

Sivu päivitetty: 2017-12-14 01:10 Suomen aikaa (2017-12-13 23:10 UTC)