Chilen peso, keskiviikkona, joulukuun 2. 2020, 23:30 Suomen aikaa (2020-12-02 21:30 UTC)

Markkinakartta esittää maanosittain järjestetyt valuutat niin, että bruttokansantuotteen (BKT) koko määrää alueen suuruuden ja valuuttakurssin muutos sen värin.

Muutos, %, 1 Päivä

Aasia Amerikka Eurooppa Oseania Afrikka
CLP: Vahvistuminen, % -1.68.. -0.60.. -0.14..   0   .. +0.14 .. +0.60 .. +1.68 Heikentyminen, %

Muutos, %, 3 Kuukautta

Aasia Amerikka Eurooppa Oseania Afrikka
CLP: Vahvistuminen, % -13.87.. -2.97.. -1.13..  0  .. +1.13 .. +2.97 .. +13.87 Heikentyminen, %

Muutos, %, 1 Vuosi

Aasia Amerikka Eurooppa Oseania Afrikka
CLP: Vahvistuminen, % -42.47.. -7.08.. -3.01..  0  .. +3.01 .. +7.08 .. +42.47 Heikentyminen, %

Muutos, %, 3 Vuotta

Aasia Amerikka Eurooppa Oseania Afrikka
CLP: Vahvistuminen, % -78.24.. -10.75.. -4.43..  0  .. +4.43 .. +10.75 .. +78.24 Heikentyminen, %

Sivu päivitetty: 2020-12-03 01:10 Suomen aikaa (2020-12-02 23:10 UTC)