Kiinan renminbi yuan, keskiviikkona, tammikuun 22. 2020, 23:30 Suomen aikaa (2020-01-22 21:30 UTC)

Markkinakartta esittää maanosittain järjestetyt valuutat niin, että bruttokansantuotteen (BKT) koko määrää alueen suuruuden ja valuuttakurssin muutos sen värin.

Muutos, %, 1 Päivä

Amerikka Eurooppa Aasia Oseania Afrikka
CNY: Vahvistuminen, % -1.18.. -0.35.. -0.11..   0   .. +0.11 .. +0.35 .. +1.18 Heikentyminen, %

Muutos, %, 3 Kuukautta

Amerikka Eurooppa Aasia Oseania Afrikka
CNY: Vahvistuminen, % -8.93.. -2.39.. -1.08..  0  .. +1.08 .. +2.39 .. +8.93 Heikentyminen, %

Muutos, %, 1 Vuosi

Amerikka Eurooppa Aasia Oseania Afrikka
CNY: Vahvistuminen, % -20.32.. -5.90.. -2.52..  0  .. +2.52 .. +5.90 .. +20.32 Heikentyminen, %

Muutos, %, 3 Vuotta

Amerikka Eurooppa Aasia Oseania Afrikka
CNY: Vahvistuminen, % -59.49.. -11.96.. -5.44..  0  .. +5.44 .. +11.96 .. +59.49 Heikentyminen, %
Mainos
Välittäjä (vaaluutat, Bitcoin, indeksit, hyödykkeet)
Markets.com Avaa tili
ForexMart Avaa tili
Valuutta- ja CDF-kaupankäyntiin liityy merkittävä pääoman menetyksen riski

Sivu päivitetty: 2020-01-23 01:10 Suomen aikaa (2020-01-22 23:10 UTC)